Varga Nóra

PPC specialista

Pályfutásom a Corvinus Egyetem mesterszakán kezdődöt, itt szereztem meg mesterdiplomám marketing szakon. Majd olyan szerencsében volt részem, hogy felvételt nyertem a Google Ground gyakornoki programba, ahol már nem csak egyetemi közegben kezdhettem meg az ismerkedést az online világgal. A későbbiekben Magyarország egyik vezető ppc ügynökségében töltöttem be Adwords account manager pozíciót, közel egy éves együttműködést követően mára egy több weboldalból álló vállalkozásának láthatom el a marketing vezetői feladatkörét.

Véleményem szerint a 21. században már olyannnyira megerősödött az online világ jelenléte, hogy egy vállakozás már nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy ezt a szempontot figyelmen kívül hagyja. Fel kell ismernünk saját helyünket és potenciálunkat az online térben. Egy vállalkozás sikeres működtetéséhez elegnedhetetlen feltétel a megfelelő kommunikációt, amelynek mára a legerősebb csatornájává az interneten történő információ megosztás vált. Így egyre fontosabb a különböző online lehetőségek és platformok ismerete és persze az sem hátrány, ha a gyakorlatban is képesek vagyunk kezelni ezeket a felületeket.

Én a számok erejében és bizonyítási képességében hiszek. Szeretem az egzakt dolgokat, ahol logikusan megmagyarázható, hogy mi, milyen ok-okozati összefüggésben értelmezhető. Az online platformok tökéletes táptalajként szolgálnak az ilyen jellegű érdeklődésemnek.