Demeter Lilla

intézményvezető, grafológus, írásanalitikus szaktanácsadó, irodalomterápiás csoportvezető

A Lukács Oktatási Központot intézményvezetője vagyok, pedagógus, drámatanár, irodalomterápiás csoportvezető.

1998 óta grafológus szaktanácsadóként és a grafológusképzésünk irányítójaként is dolgozom. A Magyar Irástanulmányi Társaság elnökségi tagjaként segítem a grafológus szakmai közösséget.
A kezdetektől, tizennégy éve vezetem a Lukács Oktatási Központot, ahol az évek során nagyon fontossá vált a tanácsadói készségfejlesztés és az olyan tanácsadói módszerek, képzések bővítése, melyek a humán segítők szakmai fejlődését támogatják. Ezt az utat magam is követem, drámapedagógusi képzettségem mellett irodalomterápiás csoportvezetővé is váltam.

A Tanácsadók Iskolája Módszertani Központban sokoldalú profilt kínálunk és elsősorban olyan módszerspecifikus képzésekre koncentrálunk, melyek a mai pszichológia elfogadott fősodrába tartoznak és ugyanakkor hiánypótlóak is.

A közösségbe tartozás mindig elsődleges fontosságú volt számomra, így a LOK-ban is arra törekszem, hogy családias légkörben egy olyan szakmai közösség alakuljon ki, ahol minden hallgatónk megkapja a számára szükséges támogatást. Ahová mindig élmény jönni és visszajárni!

Elérhetőség:

lilla.demeter(kukac)lukacsoktatas.hu

Kurzusok

Integrált kifejezés - és alkot...
2018 november 05.
alkalom