Aktuális képzéseink

Korábbi képzéseink

Gyorsan változó, kihívásokkal teli világunkban új, kreatív szemlélettel kell jövőnket is megtervezni, mert hagyományos... Tovább »
2019 február 09
oktatásszervező, pszichológus, képzés fe...
,
intézményvezető, grafológus, írásanaliti...
Ahogy a mesehősőket, úgy a hétköznapi embereket is kihívások elé állítja az élet. Nekünk is próbákat kell kiállnunk a... Tovább »
2017 február 19
Mi a pszichológia szerepe a sportban, hogyan járulnak hozzá a mentális módszerek a fizikai felkészüléshez? Hogyan hat a... Tovább »
2017 október 26
sportpszichológus
A művészetterápia, a mese- és irodalomterápiás eszközök alkalmazási lehetőségei a nevelésben - 90 óra/90 kreditpont... Tovább »
2018 november 05
Művészetterapeuta, mentálhigiénés szakem...
,
intézményvezető, grafológus, írásanaliti...
,
oktatásszervező, pszichológus, képzés fe...
,
neurológus, pszichoterapeuta, meseterape...
A tanfolyamot már végzett grafológusoknak ajánljuk, hogy tovább mélyíthessék tudásukat és magabiztosabbá váljanak mint... Tovább »
2017 február 11
Életünk során több válaszút elé érünk, válságokat élünk meg, hétköznapi és súlyos konfliktusok szegélyezik az életünket... Tovább »
2016 február 07
Tanfolyamunk során megismerkedhetsz a különböző rajzelemzési technikákkal, szimbólumvilággal, a rajzon lévő... Tovább »
2015 november 03
FEDEZD FEL A BENNED REJLŐ TEHETSÉGET! A jobb agyféltekés rajzolás módszere nemcsak a művészi alkotás örömét hozza sokak... Tovább »
2017 január 28
tréner, pszichológus, grafológus
A képzés a rendszerszemlélet megértésén és gyakorlati alkalmazásán alapul a coaching folyamatban. A rendszerszemlélet a... Tovább »
2015 január 18
klinikai és tanácsadó szakpszichológus, ...
Grafológia - Klasszikus és rezonmetrikus íráselemzés Négy féléves képzés, melynek végén Grafológussá válhatsz! Ha... Tovább »
2019 szeptember 28
grafológus, tanár
Életünk során több válaszút elé érünk, válságokat élünk meg, hétköznapi és súlyos konfliktusok szegélyezik az életünket... Tovább »
2015 március 08
Azt tapasztaljuk, hogy egyre több az iskolai készségek- az olvasás, írás, számolás, tanulás- terén nehézségekkel, s... Tovább »
2016 március 21
grafológus, tanár
TEDD ÁLMAIDAT ÉLETED RÉSZÉVÉ!  Álmaiddal vagy teljes! – Bevezetés az álmok használatába a tanácsadásban Ebben a... Tovább »
2016 február 09
Érdekel a rajzok grafikus kifejezésének jelentésvilága? Érdekelnek a rajzelemzés különböző területei a gyerekek... Tovább »
2015 január 20